2019-nCoV

Activeer je zelfhelend vermogen

CORONA - COVID 19

Om een bijdrage te leveren aan het stoppen van het lijden van de mensheid, de aarde en individuen vanwege de gevolgen van de coronacrisis, heb ik een gratis programma met meditaties en healings gemaakt. Een deel daarvan is onderdeel van het binnenkort te verschijnen programma HEA:L! Daarnaast zijn er enkele specifieke healings voor de huidige coronacrisis.

Het eerste wat je kunt doen is: niet mee gaan in de angst die bij sommigen (over)heerst. Angst voor besmetting vermindert je weerstand en vergroot juist de mate waarin je openstaat voor het virus. Vertrouwen daarentegen, vertrouwen in het universum, in je hogere zelf of in God (kies de benaming die bij jou past), helpt je weerstand hoog te houden.

Volg dit speciale programma om meer informatie te krijgen.

Je kunt je vanaf 21 maart t/m 6 april zonder kosten registreren voor dit ‘coronabestendige’ programma. Registreren is nodig, omdat de techniek van deze website nu eenmaal zo in elkaar zit.

Neem de volgende stappen:

  1. Ga naar registreren en vul je gegevens in.
  2. Noteer het wachtwoord dat vervolgens in beeld verschijnt.
    Je e-mailadres is je loginnaam.
  3. Je ontvangt een mail met je aanmelding. Die kun je bewaren in je archief.
  4. Ga naar ‘Mijn account’ (zie menu bovenaan de pagina) en log in met de juiste gegevens. Je wordt dan automatisch naar het scherm geleid waar de oefeningen en healings te vinden zijn.

Ik wens je veel rust en vertrouwen toe.

P.S: Zolang je geregistreerd blijft, zul je toegang blijven houden tot al dit materiaal. Je hebt dus de eerste module van het programma gratis. En mocht je ooit meer van het programma willen doen, dan betaal je alleen voor de vervolgmodules. Wil je van je registratie af, stuur dan een e-mail naar info@stukkenbeter.nl.